nuffnang

14 March 2010

Laki orang pulak...~

ahhahahah...ni lain kes pasal laki orang pulak....
meh ikuti perbualannya situasi nya nyeee...

laki orang : Heloo..

A: Hi...sorry im on phone...boleh kol kejap lagi tak??

laki orang :ok

Tetiba pagi itu bangun pagi dpt msg...

laki orang text : pls dont contact me..im married,sori

A reply: Awk ni sape sebenarnya?sy kenal pun x...

laki orang reply: kita kenal2 la boleh??

A reply: dah semalam ko ckp ko dah kawin,jgn contact ko lagi,ape benda ko cube sampaikan ni ha???

laki orang reply: ok...sbnrnya i wife dia...dia tgh tido time sms u sampai...so pls tell me ape citer yg terjadi antara u all mlm td?pls be honest

A reply back : (sambil tergelak-gelak) Haha sunggoh lawak...dia br kol sekali then im on phone,i tot he is my client,kenal pun belum,infact nama dia pun sy tak tahu....akak sepatutnya masuk lambat lagi 20tahun,time tu sy dah 40 an baru saya nak kat laki akak..

wife orang reply: i tnya u cr baek...x hrp u reply dgn bahasa mcm ni...sy xde masalah pun if u n dia nak brkwn2 pun...tp mcmana dia leh dpt no u?u duk mne?

A reply back :Alamakk siyes plak akak ni,ok la i know zaman extinction of male creature akak jd mcmni,masalahnya saya xtau nama laki akak tu sape, and i have very wide range of contacts,ok?dah skrg sy nak ckp plak dgn akak,pls dont contact me again, saya xingin laki orang sbb saya ni hot n spicy lagikk.....

hahah lain kali gunalaahhh pembersih wanita binariiii....dijamin memberikan keselesaan optimum...
wakaka ok aku tau iklan binari tu xlawak...
adoiii yaiii

1 comment:

  1. AIYAK..
    INI MACAM PUN ADA KAA..HEHE

    ReplyDelete

juz type any of ur comments~