nuffnang

12 August 2009

Updated wISHTLIST

aaaa....selama mana umur menambah...selama mana bumi dipijak...
muahahaha...intro ntah hape-hape...
disini saya mau mengingatkan diri saya tentang wishlist saya sendiri...
kira ini matlamat jangka pendek saya la....
Untuk senarai penuh wishlist...leh klik kat bawah...
wishlish

Updated wishlist...
yg bergaris tu maknanya sudah tercapai...

1.Lesen kete
Sudah dalam proses...baru nak amik ujian berkomputer...adoila...minggu depan kot...
malas mau membaca dan juga masa xfree adalah sebab utama kelewatan saya ini....

2.Broadband
Saya sudey pakai wimax...sudah byr 1st month charge...

3.Nokia 5800
Ni mau amik hujung bulan ini....boleh x?
hahahah....xsabar ni...sbb saya xpnh pkai enpon touch screen...adelah amat mengujakan buat saya.....
tp saya hanya merancang saje,klau ade halangan laenn...xdapek la den nak meraso pakai enpon canggih manggih.....
huaaaaa...mau mau...gedik gedik nak jugak....
muahhaha...tapi saya lom cakap mak saya lagik...ke nk blackberi storm?huaaaa



blackberi storm...wiwiwi cekcinyaaa...saya suka suka...tp phone ni xde wifi kan kan?harap bentuk je cekci mengiurkan....ahaha boleh guna ke term itu?



Ini merupakan nokia tube/5800...
aaa.....lebih murah la kan from storm itu....
nak pakai storm xmampuuu....
ape ko igt gaji ko ribu riban...duit main tabur2 sambil menari ballet ke??(maap ayat ini ditujukan buat diri sendiri) lagipun phone ni ade wifi...hehe...

nmpknya saya stick dgn phone ini buat masa akan dtg.....







4.Laptop baru
Aaaa yang ini lambat lagi...tgk klau laptop itu sudah rosak xdpt diselamatkan baru saya beli baru....ini bukan termasuk dalam perancangan jangka pendek ni....
tapi untuk menyelamatkan keadaan saya sudey beli skin baru...gmbr bumblebee...uhheuhehe
so nmpk sedap mata memandang skit....cabar balar xla kelihatan....

5.Kereta baru
Ini juga dalam perancangan...
maseh keliru dalam memilih.......

saya mau ini.....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.






Aaaa....cekcinya........
muahhahaha.......
ape ko ingat ko CEO JCorp ke?(maap ini jgk ditujukan buat diri sendiri yg gilo)






.
.
.
.
.
.
.
Ade member asiah nk jual vios cam ini sebenarnya...
2006 punya, skirting trd..
kaler gold camtu a..

kau tau ape dia nk tukarrr?
lancer baruuuu!!
wiwiwiwi...giler jap...

tp agak cool gak lampu ini....
saya suka suka....
...................................................
tapi cam rasa xbesh gakla pakai kete 2nd kan?

baek beli myvi se/blm se baru kan?
tapi entahla...not so sure...

better saya abeskan lesen kete yang xsampai 1/4 jalan itu...
hahaha

tapi cam besh gakla vios kan kan?
hahahah<---muka xsedo diri xpadan gaji ko bulan-bulan asiah oiiittt...

insurans+road tax mau cecah 1600 per year...mana nk cekau duittt?


Sekian saje entry xsedo diri saya....

1 comment:

  1. hai there!

    Please visit us at http://rakbaju.blogspot.com

    Banyak baju yang cantik-cantik and harga yang berpatutan tau. See you there!!

    ReplyDelete

juz type any of ur comments~