nuffnang

21 January 2010

Mari Berbicara Soal Hatiiii~

Feewit tajuk adelah jiwang...haha obvious sgt...~aaa tadehal la jiwang-jiwang bukan menjadi satu kesalahan pun...xde sape nk marah kalau jiwang...jiwang jiwang dalam overdose mungkin akan makan pelempang oleh org-org sekeliling andaa....andaaa ~
eecece ade gema-gema sikit...


Ok,entry kali ini berkisar soal hati...hati siapa?hati saya la...xkan hati lembu ke kucen ke?kawan2 ke...mana saya leh tau kan hati org camne?agak2 leh la...tahu 100% tu impossible...


Hati saya ni adelah hati keras gitu-menurut application fb la...
memang ponnnn saya sgt bersetuju sgt...


hati anda memang keras.. bukan bermaksud batu.. tapi anda mempunyai pendirian yang susah untuk orang lain goyahkan. macam tiang yang utuh. segala keputusan yang telah anda buat tidak ada sesiapa yang akan boelh mengubahnya. mungkin anda nampak lembut.. tetapi padahalnya hati anda tidak. susah untuk mengubah setiap apa yang telah anda buat. anda juga akan menjadi pemarah sekiranya orang lain cuba untuk membuat keputusan untuk anda. anda mempunyai citarasa yang tetap. anda tidak mudah berubah. keburukannya adalah, kadang2 ini akan memakan diri anda sendiri

keburukkan makan diri sendiri eh?entahla depend on the issue itself ,accuse me being over protected to myself, untuk org lain buat keputusan untuk saya mestila a big no no...saya mmg xsuka...nak bagi pendapat boleh...nak sibok2 hal aku?boleh berambus gituu~

sama jugak issue frenship,ko xnak kawan sama aku ko boleh blah...koserrrr aku nk gedik2 tepi ko...haha..~kwn2 aku nk kwn dgn ko...no hal...aku xkisah...
aku bukan tamak benooo nk hasut org supaya tak kwn dgn kooo~
org ade mata...leh pandang...ade telinga boleh dgr...ade mulut leh ckp...ade otak untuk pikir...
ade hidung untuk bau...bau ape?something fishy going somewhere...

saya cuma berkawan dgn org2 hebat sajooo...
so kwn2 saya semua adelah org HEBAT...
so anda rasa anda hebat tapi belom berkawan dgn saya?
boleh komen kt bwh....
tak rasa diri hebat tp nak menjadikan diri hebat?
boleh kwn dgn saya untuk jadik hebat...
hehehe
mcm iklan MLM pulak...maaf saya bukan org MLM...

p/s-we being friend not about what our frens are...but what we are to our fren...gituuu
tak paham?boleh tanya....xde masalah....

time kasih polower no #34 dan #35... polower saya juga adelah org2 hebat jugak....

3 comments:

  1. hehe...hebat jugak :p

    ReplyDelete
  2. sy antara yg hebat..yeh2

    ReplyDelete
  3. ezzati-yup H.E.B.A.T

    menmyself-ngeeee YEAY

    ReplyDelete

juz type any of ur comments~