nuffnang

29 December 2009

sebab perempuan EMO =! cool

Sebab-sebab bergadoh


  • insensitive guy-givin such excuse,kalau aku melenting aku period..kira aku perempuan=period=melenting=! cool then cool=you tu ko?bodoh ke hape?so im =!cool =perempuan.......wohhh tanduk aku sudah naik tinggi!

  • using words yang membuatkan aku menyampah dan konon meraih simpati...well aku mmg sakit hati cth ayat-siapalah saya...saya bukan malaikat..sedangkan nabi ampunkan umatnyaaaa...bla bla blaaa......ini bukan wayang la deyy!cuuuuuutttttt!!!!!!

  • ayat cam tooottt...kira spesis bangs*t ko bleh blah!cth mari kita berphons*x (ayat disensor utk tidak mencemarkan blog suci),pinjam br*, heh sungguh vavi ko igt aku =perempuan ni objek lepaskan napsu ko ke? mmg aku pon ade napsu gak semua org la!xpayah berlagak ko alim ulama semua.manusia mesti ade napsu...but look at the situation la.tapi cara ko...dlm nada gurau2 lagi aku boleh terima...tapi time aku sentap..ko nak mati ke?lama idopp banggg??

  • mulut berjaya mengapi2 keadaan dan byk alasan...kira bukan ko yang salahhhhhhh....ahmad albabb yang punya salahhhh...smua salah ahmaddd albab...jadi ko ni ape??tali perut ahmad albab?ko xde tali perot sendiri ke?

  • aku tanak rapat sgt dgn ko sbb aku anti perempuan gemok n aku takut tersuka dgn perempuan gemok!cam hbvefhbfvejfv(jerman ye) lahanat yang amat...so kalau aku kurus igt aku nak dgn ko la?watahellllll!!!

  • kalau ko nak jaja cter aku beritau semua kawan ko aku xkisah !sbb aku tau ko akan wat camtu!
bila aku kaji balik perkara2 diatas not aku jadik MALAS nak berbaik dgn lelaki dan aku rasa not worth a damn single cent aku ade kawan lelaki cam ko!...lelaki skrg yang aku jumpa tak sama cam lelaki aku jumpa masa di sekolah

-sekian-

p/s- thx for polower
#30,#31
....waweeeeee.....omabak2 sikit~~

 *edited
tetibe aku rasa sakit mata font merah beso2...so aku edit sket...huh kurang sket sakit ati...ade plak unwanted komen...sakit hati balik...sibuk je ko!!!

6 comments:

  1. huhuu.. relax2... cool..
    umum! umum!...
    huuuu..seb baek tak begegor umah..

    ReplyDelete
  2. macam tgh marah jer....mmm relaks k

    ReplyDelete
  3. well, naturally girls are more emotional =)

    kenwooi.com

    ReplyDelete
  4. but ada juga girls yang anti lelaki gumuks ek.. hehehe..

    fakta - saya gumuks

    ReplyDelete
  5. hee...
    emo ny...heee~

    ReplyDelete

juz type any of ur comments~