05 September 2009

Gambar-gambar balik kampung~

Adelah saya bila balik kampung suka benor memerap mak saya...
so snap few pics yang lupa nak upload aritu...
so saya upload la few pics itu bagi gambaran lebih clear....hehe


ini ialah tiket bas yg saya ingin tampal di dahi driver bas itu
pb ialah parit buntar,nama company bas yg xfemessss

ini ialah ketupat pulut,,,,waaa cedapppp


ketupat nasik...instant sajoo....ade lagi satu paket kecik-kecik warna ijau...tu pun ok gak


kuah kacang yang pekat dan pedass....waaaaaa,pic rendang lupa amik...


eskrem request dari anakanda tersayang....wakakaka....tp cam kecut sket eskrem ni...pasaipa x tau la plak

bersedia mau pulang....waaa x rela je gaya...aaa abaikan bonga-bonga dia atas kepala katil itu...
sebenarnya bilik tgh bersepah....so close up yg xberape sepah...hahah...pandai x i cover line?hehe


ni pulak saya diatas tingkat atas bas paling depannnnn....hooo cuak ooo...
xtido haku dalam bas pasal cuak sgt....

0 komen:

Post a Comment

juz type any of ur comments~

 
Themes by: Simple-Blogskins. Powered by Blogger