nuffnang

12 September 2014

Penat Wehhh

Penat Wehhhh...

Tapi best...sebab hidup lebih interesting...kalau penat buat keje sama pun boring jugak..

Now i know why aku cepat bosan buat satu satu keje tu...

sebab hari hari hadap bende sama...otak kau pun dah tepuuuu..kalau kau dapat balance tumpuan dan hidup kau..hidup lagi jadi menarik...tak bosan.. daya tahan kau hadap sesuatu benda pun bertambah...

Pemikiran kau pun boleh bercambah dan boleh fikir strategi dari segi yang lain.

Takla buntu dan bila ada masalah tak tau nak buat ape...sebab cara kau berfikir bukan satu arah je..

oklah mokcik esoh nak benti bebel dan buat report yg melambak kene buat neh...

cauuuu cin cauuuu



1 comment:

  1. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi www.asianbet77.com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
    - Bonus Mixparlay .
    - Bonus Tangkasnet setiap hari .
    - New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : melasian77cs@gmail.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    asianbet77.com

    Download Disini

    ReplyDelete

juz type any of ur comments~