nuffnang

09 October 2006

version2-cter sedey~~~(T_T)<=ni aznor(#_@)<=ni asiah


ni la gambar hepi selepas 20 minit lecturer lewat...mak aih...hepi xterkata..."senangnya dalam hati,lecturer math xdtg lagi~~"
........berkat dgn laptop dibawa,kami pun on9...
huhu berchatting sakan...erm...laman web terpaksa dirahsiakan....atas sbb2 xdpt dielakkan...
mcm2 la org yg kita jumpa...laki_org,aku_duda,huby_org pun ader...hai...almaklum seronok gler...salam Qaseh...mari kita berkaseh...~~~
hehehe...tetapi ni yg sedeynya....jeng jeng jeng jeng..setelah dpt msg si sob...sob sob sob2 markah aku....................~~~~hilang begitu sahaja~~
hai bukan rezeki la nmpaknya...tp aku kira bengang gak la...waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nak 2 markah !!!!wat trigo 5soalan lom tentu dapt 2markah...
nak diikutkan cter...arini ader survey lecture...apelagi aku berpakat dgn si aznor meluahkan rasa dgn pensel 2b kat bwh kertas borang omr tuh....bukan aku sahaja..terdapatla beberapa org lagi yg namanya terpaksa dirahsiakan jugak...........
masa tulis hepi gler...nak tunjuk perassan tp bila lecturer cek satu2,muka dah cuak...alamak...kontrol ayu seyh bukan kontrol innocent.....
hehheehhe...begitulah kisahnya 2 markah yang hilang...kena stadi bebetol ujian 2 ngan final nih!!nak cover 2markah balik~~huhuhuhhhuh....~~

2 comments:

  1. Wwwaaaaaaaaaa!!! sdihnya citer korang..kelakr pun ada gak..hehe..ape2 pun blh la create citer yang best2 lagi ye...

    ReplyDelete

juz type any of ur comments~